Lider PSD Suceava: La intrarea în judeţ să punem un panou “Dan Şova şi Liviu Dragnea nu sunteţi bineveniţi în Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că vinovaţii principali din actuala guvernare pentru nefinalizarea şoselei de centură a Sucevei sunt fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova şi ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea.

El a arătat că totul a pornit prost, din cauza lui Gheorghe Flutur şi Emil Boc care au vina principală, că s-a ajuns ca un kilometru de şosea de centură să coste cât un kilometru de autostradă din Germania, la 6,5 milioane de euro şi că de la două benzi pe sens s-a ajuns la una singură pe sens.

dragnea la mormantul lui Stefan de la Putna

Cuşnir a spus că în ceea ce priveşte guvernarea actuală vinovaţii sunt Dan Şova şi Liviu Dragnea.

„Poziţia mea e tranşantă. Cred că am dreptate. Două persoane sunt indezirabile în Bucovina: Dan Şova şi Liviu Dragnea. Cred că ar trebui să punem un panou „Dan Şova şi Liviu Dragnea nu sunteţi bineveniţi în Bucovina!”. Vina principală rămâne însă la Flutur şi la Boc”, a mai spus Dan Ioan Cuşnir.

El a explicat că Şova şi Dragnea sunt vinovaţi că nu a făcut tot ce depindea de ei ca această investiţie să fie finalizată cât mai repede.

„Dacă vrem să găsim scuze, găsim. Dacă exista voinţă, centura se finaliza la timp. Eşecurile sunt însă ale liderilor”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

El a mai declarat că la CJ Suceava există speranţa şi voinţa ca şoseaua de centură să fie finalizată în acest an.

 


Intră acum și în grupul de