Vicepreşedinte PSD Suceava: Sper ca Victor Ponta să înţeleagă că Liviu Dragnea nu-i aduce un beneficiu de imagine


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a declarat, marţi seara, în cadrul emisiunii Ora de politică de la Intermedia TV că preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a avut eşecuri atât în domeniul administraţiei, ca ministru, cât şi în domeniul politic şi crede că acesta ar trebui să facă un pas înapoi, iar dacă nu, măcar ca liderul PSD, Victor Ponta, să vadă că acesta nu îi aduce un beneficiu de imagine.

Dan Ioan Cusnir ODP

Cuşnir a arătat că între proiectele administrative eşuate sunt cele privind regionalizarea şi descentralizarea, iar în plan politic consideră că iniţierea de Dragnea a ordonanţei prin care a fost permisă migrarea aleşilor locali de la un partid la altul este tot un eşec pentru că afectat grav imaginea partidului.

“Ce trebuie să facă un om politic care ţine la organizaţia din care face parte?”, s-a întrebat retoric Cuşnir, apreciind că un pas înapoi al lui Dragnea ar fi benefic pentru PSD.

El şi-a exprimat speranţa că preşedintele PSD, Victor Ponta, va realiza că Liviu Dragnea nu-i aduce un beneficiu de imagine.

Cuşnir consideră că proiectele regionalizării, descentralizării, de modificare a Constituţiei sunt în continuare prioritare şi că trebuie reluate, dar de pe baze solide şi realizate.

Liderul PSD Suceava a apreciat că este nevoie să fie schimbată total politica bugetară, astfel încât fondurile să fie colectate local, iar din acestea să fie alocări către judeţ sau administraţia centrală şi să nu mai fie menţinut sistemul actual când fondurile se colectează la nivel central şi se împart apoi bani comunităţilor locale.


Intră acum și în grupul de