Suceava are nevoie de un primar nascut in acest oras, sa fie tras de maneca de prieteni cand deraiaza


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PSD Dan Ioan Cuşnir a apreciat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că Suceava are nevoie de primari care sunt născuţi în acest oraş pentru că a avut experienţe nefericite cu primari cu rădăcini în Bucureşti sau în Prelipca.

Dan Ioan Cusnir ODP (3)

„Primarul trebuie să fie născut în Suceava, să fie educat în Suceava, să aibă rădăcini în Suceava, să aibă prieteni din copilărie din Suceava”, a spus Cuşnir.

El a arătat că un primar născut în Suceava are rude, prieteni, cunoştinţe cu care se întâlneşte pe stradă şi că aceştia îl pot trage de mânecă atunci când greşeşte.

Cuşnir consideră că primarii cu rădăcini în alte localităţi au prieteni doar de conjunctură care nu-i mai sunt prieteni după ce pierde mandatul şi că se înconjoară de oameni care îl rup de realitate.

„Sunt convins că actualul primar nu ştie cum arată oraşul”, a spus Cuşnir care a prezentat şi mai multe fotografii în care prezenta staţii de autobuz dintr-un oraş civilizat în comparaţie cu cele din Suceava.

Consilierul judeţean PSD a mai declarat că îşi doreşte ca în Suceava să fie stabilit un program de dezvoltare care să nu mai poată fi modificat, indiferent de cine câştigă alegerile, astfel încât oraşul să se poată dezvolta cu adevărat.

El a spus că nu-şi doreşte ca primarul Ion Lungu să mai iasă şi în acest an la măturat prin cartiere doar pentru a fi filmat de televiziuni.


Intră acum și în grupul de