Lider PNL Suceava despre membrii liberali cu probleme penale: Să facă un pas în spate


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PNL municipal Suceava, consilierul local Daniel Prorociuc a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că membrii liberali care au probleme penale să facă un pas în spate.

Daniel Prorociuc Odp (1)

Întrebat ce se va întâmpla cu preşedintele organizaţiei municipale, Marius Zmău, judecat pentru evaziune fiscală, faţă de vicepreşedintele PNL Suceava, Ilie Niţă, vicepreşedinte al CJ Suceava, care era acuzat de mai multe infracţiuni şi faţă de secretarul general al PNL Suceava, Dan Roibu, acuzat că a practicat ilegal profesia de avocat într-un barou paralel, Daniel Prorociuc a spus că decizia Biroului Permanent Naţional care prevede ca aceştia să fie suspendaţi din funcţii urmează să fie votată în Consiliul Naţional al PNL.

„Până la o decizie finală într-un Consiliu Naţional nu se întâmplă nimic”, a spus liderul liberal care a menţionat că după ce decizia va fi adoptată va trebui pusă în aplicare de a doua zi.

El mai consideră că toţi cei care aduc prejudicii de imagine partidului, inclusiv prin probleme penale, să facă un pas înapoi.

 


Intră acum și în grupul de