Liderul UNPR Suceava susţine că la Suceava e o ciudată frăţie politică, cu războaie cu scoruri negociate


Intră acum și în grupul de

Liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că la Suceava există o ciudată frăţie politică.

„La Suceava a fost o frăţie ciudată. Au existat foarte multe războaie cu scoruri negociate înainte”, a spus Vartic care consideră că din acest motiv e important ca în politică să fie lideri femei care nu fac astfel de negocieri.

Ea consideră că există o frăţie între PSD şi PNL în Suceava.

Catalina Vartic UNPR

„Aţi văzut să se ia la bătaie între ei?”, a întrebat Vartic.

Ea a povestit în emisiune cum în sâmbăta dinaintea alegerilor locale din 2012, era sunată atât de cei din stânga sau cei din dreapta şi că o asigurau că împreună vor crea majoritate în Consiliul judeţean

„Nu ar fi dat telefon dacă nu ştiau că avem un potenţial rezonabil. Din ce am aflat, aveam un procent de circa 7 la sută în sondaje. Nu ştiu ce s-a întâmplat de sâmbătă seara, până duminică seara după alegeri”, a spus Vartic.

Ea consideră că alegerile locale din 2016 vor fi „mai curate” decât cele din 2012 şi pentru că se modifică legea electorală.

„2016 va fi diferit pentru că se schimbă şi legea electorală”, a spus Vartic.

Liderul UNPR Suceava a mai spus că şi aşteptările populaţiei au fost „exagerat de mari” de la preşedintele Klaus Iohannis şi că există riscul să se transforme într-o mare dezamăgire.

 


Intră acum și în grupul de