Vartic despre UNPR: Suntem un partid militarizat şi pregătiţi pentru condiţii de război politic


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, joi seara în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că UNPR este un partid pregătit pentru orice la următoarele alegeri, atât să candideze pe liste proprii, cât şi în alianţă.

„Suntem pregătiţi pentru orice. Suntem partid militarizat şi pregătiţi pentru condiţii de război politic”, a spus Vartic.

Ea a arătat că şi ca mamă cu trei copii se poate spune că face militărie acasă.

catalina vartic 1

„O mamă cu trei copii nu face militărie acasă? Altfel nu poate reziste”, a spus liderul UNPR Suceava.

Ea a mai apreciat că femeile în politică ar putea face multe în acest domeniu şi că în multe ţări se vede deja că femeile sunt alese în multe funcţii de conducere.

„Femeile pot schimba multe în politica naţională şi locală. În lume, oamenii au început să simtă asta. La noi cred că e vorba de sindromul Elenelor”, a spus Vartic.

Ea a mai declarat că la alegerile din 2016 va avea suficientă forţă şi inteligenţă să încline balanţa.

„Miza în 2016 e foarte importantă”, a spus Vartic.

Ea a evitat să spună dacă UNPR va face alianţă sau va candida pe liste proprii.

„Campania electorală a început, dar mai e foarte mult până la alianţe. Un an de zile e foarte mult pentru România în ceea ce înseamnă alianţe”, a spus Vartic.

Ea a explicat că viitoarele alegeri locale vor fi diferite pentru că mulţi dintre actualii parlamentari care nu se mai văd pe liste la alegerile viitoare, vor încerca să candideze la alegerile locale.


Intră acum și în grupul de