Acibotăriţă (Partidul Verde): Un candidat serios al PSD la Primăria Suceava ar putea fi Dan Cuşnir


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, a apreciat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV, că Dan Ioan Cuşnir ar putea fi un candidat serios al PSD la funcţia de primar al Sucevei.

Acibotăriţă a spus că constatat că, în ultima perioadă, PSD Suceava nu prea are activitate de partid, că nu se organizează conferinţe de presă în care să fie prezentate poziţiile politice ale organizaţiei.

El a arătat că un partid anunţă candidatul cu jumătate de an înaintea alegerilor pentru că dacă ar fi anunţat mai repede acesta ar fi „făcut arşice” de restul partidelor.

Acibotarita

Acibotăriţă consideră că PSD ar putea avea în calcul să-l susţină pe Dan Ioan Cuşnir pentru funcţia de primar pentru că acesta este cel care se preocupă de problemele sucevenilor.

„Un candidat serios ar fi Dan Cuşnir. E un tip care spune lucrurilor pe nume”, a spus Acibotăriţă.

Dan Ioan Cusnir ODP (3)

El a mai arătat că în municipiul Suceava PSD nu a prea avut forţă şi nu a avut nici un primar, decât pe Marian Ionescu, care fusese fost membru PD.

Acibotăriţa a mai declarat că şi directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, Tiberius Brădăţan, ar putea fi un candidat al PSD pentru funcţia de primar al Sucevei.

Liderul PV Suceava a mai spus că ar fi un „gest supraomenesc” dacă Ion Lungu ar demisiona din funcţie înainte să i se încheie mandatul, apreciind că dacă actualul primar ar demisioa „lumea ar rămâne blocată”.

El a subliniat că nu are nimic cu omul Ion Lungu, ci cu primarul Ion Lungu şi că ar fi frumos să-şi ceară scuze că ceea ce şi-a propus să facă în oraş nu a reuşit şi că ar fi o ieşire onorabilă.

„Din punctul meu de vedere nu a făcut nimic. A distrus un oraş. E dezastru”, a mai declarat Acibotăriţă care consideră că municipiul Suceava nu ar mai trebui să se întâlnească cu un asemenea primar.


Intră acum și în grupul de