Senatorul Ovidiu Donţu susţine că nu are nici o legătură cu aspectele cercetate de procurorii DNA


Intră acum și în grupul de

„Mi-ar fi plăcut să aflu de la procurori că numele meu e pomenit într-un dosar şi aş fi venit de îndată să clarific orice situaţie în legătură cu aspectele cercetate de procurori. Am citit însă referiri la persoana mea într-un comunicat DNA”, a declarat, joi, senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, referitor la ancheta DNA în care este vizat alături de preşedintele CJ Suceava Cătălin Nechifor pentru luare de mită.

dontu 18

În legătură cu aspectele semnalate în documentele DNA, parlamentarul social-democrat a spus: „Precizez că nu cunosc persoana la care se face referire. Nu cunosc activitatea firmei aflate în discuţie. Nu cunosc nici o licitaţie la care ar fi participat acea firmă. De asemenea, în viaţa mea nu am interacţionat cu membri ai unei comisii de licitaţie. Nu-i cunosc pe membrii comisiei de licitaţie şi nu am încercat să-i contactez”.

Potrivit unor surse judiciare, Iulian Conțac, coordonator informal al SC Transporturi Auto SA Botoşani, le-a oferit lui Cătălin Nechifor şi senatorului Ovidiu Donţu suma de 20.000 de euro pentru a influenţa membrii unei comisii de licitaţii în vederea  câstigării contractului de modernizare a DJ 178 llişeşti – Ciprian Porumbescu,  în valoare totală de 28.520.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de