Femeile din PSD Suceava organizează Simpozionul „Familia între tradiţie şi modernitate”


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava organizează, vineri, 15 mai a.c., începând cu ora 16:30, în City Gallery din incinta Carrefour Shopping City Suceava, Simpozionul „Familia între tradiţie şi modernitate”, dedicat „Zilei Internaționale a Familiilor”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimia, obiectivul principal al acestui eveniment este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile familiei – egalitatea, dragostea, respectul, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în etate.

afis simpozion OFSD

„În intenția Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, Ziua Familiei este menită a fi un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și a autorităților cu privire la problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra transferul moştenirii culturale din generaţie în generaţie”, a arătat Irimia.

Ea a precizat că au acceptat invitaţia de a participa la acest simpozion, lect. univ. dr. Petruţa Rusu, dr. Maricela Cobuz şi preotul Doru Ionel Budeanu.

„Sunt aşteptate la eveniment persoanele din judeţul Suceava care doresc să susţină familia”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

Ioana Irimia a mai amenţionat că în cadrul manifestării, va avea loc o expoziţie de fotografii care vor surprinde familia  între tradiţie şi modernitate.

„De asemenea, cu ocazia celebrării familiei, OFSD Suceava îşi propune să vină în sprijinul unei familii defavorizate din comuna Adâncata, judeţul Suceava, cumpărând alimente şi rechizite şcolare din donaţiile participanţilor la evenimentul <<Familia între tradiţie şi modernitate>>”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

Ziua de 15 mai a fost declarată „Ziua Internațională a Familiilor” prin rezoluția adoptată la 20 septembrie 1993 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.


Intră acum și în grupul de