Gospodărie din Fălticeni cuprinsă de flăcări din cauza unei sobe


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din municipiul Fălticeni, de pe strada Ştefan cel Mare, a fost cuprinsă de flăcări joi dimineața, la fața locului intervenind două autospeciale de pompieri pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

incendiu casa pompieri isu interventie (12)

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor ardea o construcţie corp comun ce îngloba trei anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit.

După aproximativ o oră de la intervenția pompierilor incendiul a fost lichidat, pompierii constatând că bucătăria de vară, magazia de lemne şi garajul au ars pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

De asemenea, s-a mai constatat că au mai ars jumătate de metru cub de lemne de foc şi obiecte de mobilier, iar flăcările au degradat două cositori, un cazan de cupru şi un aragaz.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o sobă neizolată corespunzător faţă de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat casa proprietarului şi o anexă”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de