Lider de partid sucevean: Ion Lungu e în poziţia din care să-şi aleagă partidul cu care va candida la funcţia de primar


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că actualul primar al Sucevei, Ion Lungu, este un potenţial candidat de succes la funcţia de primar al Sucevei în 2016.

„Ion Lungu e suficient de matur, are suficientă de multă putere şi discernământ ca să-şi aleagă partidul. E un primar care a condus destinele municipiului Suceava pentru o perioadă lungă de timp şi este în postura, în momentul de faţă, de a-şi alege partidul”, a spus Vartic.

Ea a menţionat în emisiune că Ion Lungu este în continuare un candidat serios pentru funcţia de primar al Sucevei.

ion lungu la festivalul medieval

„Nu cred că e cazul ca un partid să-l aleagă pe domnul Lungu. El este cel care să facă mişcarea. E important să se orienteze bine pentru că au mai existat câteva poziţionări şi nu au fost cele mai reuşite”, a spus liderul progresist.

Ea crede că în momentul de faţă Ion Lungu e un candidat de succes.

Cătălina Vartic a mai declarat că viitorii candidaţi la alegerile locale, atât cel de primar al municipiului Suceava cât şi de preşedinte al CJ Suceava, se stabilesc de conducerile centrale ale partidului.

Ion Lungu se află la al treilea mandat de primar şi a declarat recent că va anunţa cu câteva luni înaintea alegerilor locale dacă va mai candida pentru un al patrulea mandat de primar al municipiului Suceava.

El a demisionat din PDL în vara anului trecut şi este acum independent.


Intră acum și în grupul de