Lider progresist Suceava: UNPR poate să preia orice partid doreşte


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, marţi seara, în emisiunea ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că UNPR este un partid care este în ascensiune şi care va deveni un partid mare şi ca putea prelua orice partid doreşte.

Ea a declarat că în prezent e o mare problemă la PSD, că sunt probleme de sistem, sunt probleme doctrinare.

Vartic UNPR

„PSD trece printr-o perioadă de frământări. E normală această perioadă după ce a pierdut alegerile prezidenţiale. E o curăţire absolut firească”; a spus Vartic.

Ea a arătat că PSD e un partid care nu a scăzut sub 35-30 la sută şi nu crede că va avea un scor mic la alegerile din 2016, iar UNPR îşi doreşte să aibă un milion de membri.

„Nici un partid nu mai are un milion de membri. La modul cum merg lucrurile în ultimele săptămâni nu mai pare o ţintă de neatins pentru UNPR. De aceea suntem mândri că UNPR va fi un partid mare şi va putea prelua PSD sau orice partid doreşte”, a spus Vartic.

Ea a adăugat că din câte ştie, discuţii se poartă zi de zi pentru negocieri, dar că nu ştie planurile exacte ale partidului.

Vartic a mai declarat că mesajele transmise de Gabriel Oprea sunt mesaje aşteptate din punct de vedere politic, inclusiv cu DNA cu Codurile penale.

 

„Discutăm despre un partid şi un preşedinte de partid ce a devenit un reprezentant al interesului naţional”, a spus liderul progresist.

Ea a mai declarat că nu este clar că UNPR va candida pe liste cu PSD la alegerile viitoare mai ales că partidul se întăreşte.

 


Intră acum și în grupul de