Senator PSD de Suceava: Cătălin Nechifor e singurul candidat la funcţia de preşedinte al PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că singurul candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava este Cătălin Nechifor deşi acesta a evitat să spună dacă va candida.

Bereanu a declarat în cadrul emisiunii că alegerile interne în PSD Suceava au început şi că se vor finaliza la mijlocul lunii septembrie cu Conferinţa judeţeană de alegeri.

El a spus că la preşedinţia organizaţiei este un singur candidat: Cătălin Nechifor.

„Cătălin Nechifor va fi reconfirmat la conferinţa judeţeană”, a spus senatorul Neculai Bereanu.

El a apreciat că nu va exista o altă candidatură.

Bereanu a spus că fiecare membru al PSD Suceava îşi ştie locul în organizaţie şi ceea ce poate face şi este evident că Nechifor va fi cel care trebuie să conducă în continuarea partidul în Suceava.

Senatorul PSD de Suceava, Neculai BEREANU
Senatorul PSD de Suceava, Neculai BEREANU

„Eu în susţin pe Cătălin Nechifor”, a declarat Bereanu.

Senatorul PSD este convins că la alegerile locale din 2016 PSD va recâştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi va avea şi foarte mulţi primari şi consilieri locali aleşi în judeţ.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a evitat, joi, să declare dacă va candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Suceava în cadrul alegerilor care vor avea lor în această vară în organizaţie.

La conferinţa de presă de după Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava la care a participat şi coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, acesta a spus că s-a discutat despre stadiul alegerilor interne, dar şi despre  realizarea unei oferte politice serioase pentru 2016-2020, pe care PSD să o prezinte în perioada următoare.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava, Cătălin Nechifor a evitat să ofere un răspuns tranşant şi a menţionat că în prezent se stabileşte calendarul alegerilor, iar ulterior va informa dacă îşi va depune candidatura.

Catalin Nechifor

La rândul său, coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că „nu toate dorinţele se spun”, lăsând să se înţeleagă că Nechifor îşi doreşte o nouă candidatură.

Cătălin Nechifor este preşedinte al PSD Suceava din 2010 şi a fost reconfirmat în funcţie în urma alegerilor din 2013.


Intră acum și în grupul de