FOTO Situație revoltătoare la Rădăuți! Craterele din asfalt îi trimit pe șoferi cu mașinile în service mai repede decât se așteaptă


Intră acum și în grupul de

baie de ulei (4)

Tot mai mulți șoferi care circulă prin Rădăuți se plâng că mașinile lor se distrug din cauza gropilor din asfalt, adevărate cratere, care reprezintă totodată și un pericol pentru pietoni.

Marcela Anişoara Puhă din Rădăuți a semnalat faptul că în decursul unui an baia de ulei a mașinii sale s-a spart de patru ori din cauza craterelor pe care le întâlnește în drumul pe care îl parcurge zilnic pentru a-și duce copiii la școală.

Femeia a menționat că se deplasează mereu pe strada Dobrogeanu Gherea din Rădăuţi, iar viteza cu care circulă este de doar 20 km/h.

„Strada aceasta o parcurg zilnic pentru că duc copiii la şcoală, nu vă pot descrie în cuvinte cum arată această stradă. Dacă mergi noaptea pe jos rişti să îţi rupi şi picioarele prin aceste cratere. În decursul unei luni am văzut cel puţin patru maşini cu baia de ulei spartă”, a spus femeia.

Ea a explicat că din cauza situației grave din municipiu, fără primar sau Consiliu Local, problemele cetățenilor devin pe zi ce trece tot mai mari

„Politicienii noştri locali bat apa-n piua pe la Guvern, fără a rezolva într-un fel problemele rădăuţenilor şi situaţia actuală a primăriei Rădăuţi”, a completat Marcela Anişoara Puhă.


Intră acum și în grupul de