Consiliul Local a alocat 100.000 lei pentru desfășurarea Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a aprobat în ședința de CL a lunii iunie alocarea sumei de 100.000 lei pentru desfășurarea în perioada 4-11 iulie 2015 a Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru, la Suceava.

teatru 2

 

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și va cuprinde diverse conferințe și spectacole care vor avea loc la Dom Polski, în Auditoriumul „Joesph Schmidt” al USV, dar și la Muzeul Satului Bucovinean.

Potrivit contractului de asociere între Primăria Suceava și Asociația „Pro Casandra” București pentru realizarea evenimentului, la Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru vor participa trupe de teatru din Varșovia (Polonia), Chișinău (Republica Moldova), Belgrad (Serbia), Caen (Franța), Timișoara, București, Cluj, Târgu Mureș și Sibiu, din România.

„Obiectivul principal al proiectului îl constituie promovarea teatrului și abordarea interdisciplinară a unui eveniment care va deveni un simbol de manifestare culturală prin care se încurajează tinerii artiști”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de