Senatorul PSD Neculai Bereanu solicită sesiune extraordinară pentru Codul Fiscal şi vrea să ştie dacă parlamentarii PNL îl mai susţin


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, a criticat, luni, decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a retransmite Parlamentului pentru rediscutare Codul Fiscal şi crede că acesta are măsuri aşteptate de toţi românii şi trebuia să fie promulgat pentru a intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Bereanu a spus într-o conferinţă de presă că acest Cod fiscal a fost trei ani în dezbatere şi aprobat în unanimitate de coaliţie dar şi de parlamentarii PNL şi că ar fi trebuit promulgat.

El a arătat că actualul guvern a dovedit în trei ani de guvernare că a stabilizat macroeconomic ţara şi că este capabil să pună în aplicare şi acest nou Cod fiscal.

bereanu2

„Grav e că PNL începe să spună una şi să facă alta. Vor să ajungă la guvernare şi inconsecvenţa de care dau dovadă în va aduce în posturi de a guverna România ca în perioada lui Băsescu. Spun una şi fac alta”, a spus senatorul PSD.

El a subliniat că acest Cod fiscal e al românilor şi nu al PSD şi că e nevoie ca aceste măsuri fiscale să intre în vigoare pentru că vor aduce relaxare fiscală.

„Îi rog pe parlamentarii vechi ai PNL să îşi spună punctul de vedere asupra Codului fiscal”, a mai spus Bereanu.

El s-a pronunţat pentru o sesiune extraordinară a Parlamentului în care să fie rediscutat şi aprobat Codul fiscal astfel încât să fie apoi pus în aplicare începând cu 1 ianuarie 2016.

 


Intră acum și în grupul de