Mopedist la 13 ani, rănit după ce a intrat într-o mașină defectă parcată lângă drum


Intră acum și în grupul de

Un copil de 13 ani, din comuna suceveană Burla, a ajuns la spitalul din Rădăuți cu răni, după ce mopedul pe care îl conducea s-a izbit într-o mașină ce a fost parcată pe spațiul verde pentru că șoferul nu reușea să o pornească.

accident mopedist

Poliția Județeană a informat că duminică, în jurul orei 17.30, un bărbat de 42 ani, din comuna Burla, se afla la volanul autoturismului ce era împins de două persoane pentru a-l porni, pe un drum din localitate.

Întrucât șoferul nu a reușit să pornească mașina, aceasta a fost parcată pe spațiul verde de lângă drumul comunal. Polițiștii au arătat că în acest timp, din spatele mașinii, venea un moped ce era condus de un copil de 13 ani.

Din cauza lipsei de experiență, minorul a lovit cu partea din față a mopedului în portiera și pragul stâng față al autoturismului. După impact, șoferul mașinii și tânărul mopedist au plecat spre casă. Ulterior, părinții copilului au chemat o ambulanță, tânărul fiind dus la Spitalul municipal Rădăuți.  Medicii au constatat că minorul are nevoie un număr de 5-7 zile îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere” .


Intră acum și în grupul de