Viceprimarul Lucian Harşovschi: În oraş se lucrează în ritm susţinut după ce echipa PNL a creat majoritatea în Consiliul Local


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că lucrările care se fac în oraş în ritm susţinut este rezultatul schimbării, de la începutul acestui an a majorităţii în Consiliul Local în jurul PNL, subliniind că se cunoaşte diferenţa faţă de primii trei ani din acest mandat, cât majoritatea era în jurul PSD.

 

El a spus că la începutul acestui an, odată cu schimbarea viceprimarului, a spus că ceea ce se face în oraş trebuie comunicat mai bine către suceveni.

„O echipă e cea care face ca lucrurile să se învârtă în oraş. Noua majoritate e compusă din 12 consilieri PNL şi trei afiliaţi. Au fost discuţii în ultima perioadă şi e bine de ştiut că politicul şi administrativul se îmbină. Avem o echipă politică ce este coordonată de Ioan Bălan, iar administrativ avem 15 consilieri locali şi primarului Ion Lungu. Şi da, ce se întâmplă bun în Suceava se întâmplă şi datorită primarului Ion Lungu”, a spus Harşovschi.

El a arătat că se spune că lucrările de acum se fac pentru că se apropie campania electorală, dar el a ţinut să precizeze că nu este vorba de aşa ceva, ci este rezultatul muncii noii majorităţi PNL din Consiliul local  care a votat un buget de dezvoltare a municipiului.

balan, harsovschi,doroftei (1)

„Suntem în foc continuu pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sucevenilor. Să ne ţină vremea şi banii ca la finele anului să putem spune ce am făcut pentru suceveni”, a spus Harşovschi.

El a arătat că lucrările care se fac acum în aproape toate zonele din oraş sunt normale şi au fost solicitate de suceveni.

 

„E rodul gândirii în echipă. Cu specialiştii găsim soluţiile şi le implementăm. Le spunem clar sucevenilor că vrem să ţinem ritmul acesta”, a spus Harşovschi.

 

El a subliniat că este de înţeles reticenta unor suceveni care au văzut că trei ani, cât majoritatea a fost a PSD nu s-a făcut mai nimic, iar acum, de când e o nouă majoritate, se lucrează la foc continuu.

 

 


Intră acum și în grupul de