În ALDE Suceava unul dintre copreşedinţi, deputatul Cezar Cioată vrea primar de Broşteni, celălalt, deputatul Constantin Galan, se vrea în continuare parlamentar


Intră acum și în grupul de

Copreşedintele ALDE Suceava din partea Partidului Conservator, deputatul Cezar Cioată, a declarat, marţi, că va candida la funcţia de primar al oraşului Broşteni.

Celălalt copreşedinte ALDE, din partea PLR, deputatul Constantin Galan, a declarat că nu va candida la alegerile locale.

Prezent la Suceava, copreşedintele naţional al ALDE, Daniel Constantin, a anunţat într-o conferinţă de presă că în organizaţiile ALDE din ţară vor începe alegerile interne urmând ca în octombrie-noiembrie să fie anunţaţi candidaţii pentru funcţiile de primar.

daniel constantin si constantin galan

Întrebat dacă parlamentarii ALDE vor trebui să-şi arate susţinerea de care se bucură în alegerile locale, Constantin a spus ca depinde de decizia fiecăruia.

În acest context, co-preşedintele ALDE Suceava deputatul Cezar Cioată a anunţat că va candida pentru funcţia de primar în oraşul Broşteni.

El a spus că Broşteni este localitatea sa natală pe care o iubeşte şi că primarii de până acum au făcut doar matrapazlâcuri şi nu au fost interesaţi de dezvoltarea oraşului.

Celălalt co-preşedinte ALDE Suceava, deputatul Constantin Galan, a spus că nu va candida la alegerile locale în Rădăuţi, municipiu unde domiciliază.


Intră acum și în grupul de