Europarlamentarul PSD Victor Negrescu: Susţin implementarea de îndată a votului prin corespondenţă


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul Victor Negrescu sustine o conferinta de presa la sediul PSD Suceava.

 

Victor Negrescu:

„Sunt azi la Suceava pentru ca ieri am avut conferinta organizatiei PES Activists Romania. Speram ca prin conferinta de ieri organizatia de Suceava sa fie si mai activa. Am un birou de europarlamentar la Suceava deschis acum 7 luni.

Eu cred ca mecanismul votului prin corespondenta e important. Se rezuma la capacitatea statului roman de a oferi dreptul fiecarui cetatean de a-si exercita un drept. Eu sustin implementarea de indata a unui astfel de mecanism care sa ofere acest drept romanilor de peste hotare. Vom veni cu o solutie mai putin greoaie si birocratica. PSD isi permite azi sa largeasca votul acesta si la categoriile de populatie care nu pot merge la sectii.

victor negrescu

Niciodata nu exista prea multe drepturi pentru cetateni. PSD poate deveni un adevarat partid sustinator al democratiei si de zece ani, a uitat sa fie si am uitat sa promovam valorile care sunt legate de progres si deschiderea larga.

Colegii mei din PSD au decis ca Liviu Dragnea are competenta de a conduce PSD. Dar nu e singurul care conduce, ci e vorba de o echipa care a venit cu un proiect.

Discutia cu Dragnea a fost aceea ca isi asuma rolul de a coordona si ca acest rol si-l asuma in contextul in care in septembrie justitia nu va agrava lucrurile.

Din punct de vedere organizatoric, el e omul care poate organiza PSD.

Partenerii europeni cunosc ce se intampla in PSD si cum a fost tratat cazul de instanta si eu nu am primit nici un semnal negativ. Eu cred ca daca exista o echipa care vine cu un proiect serios la congres, care sper sa aiba loc anul asta, el poate castiga indiferent de numele liderului. Nu imi doresc ca in PSD sa votam persoane sau oameni, ci proiecte si programe pentru dezvoltarea PSD si a tarii.”


Intră acum și în grupul de