Consilierii PSD, nemulţumiţi de modul cum se lucrează în zona Iţcani a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Consilierii locali ai PSD sunt nemultumiţi de modul în care firma care realizează lucrările la podul de peste râul Suceava, în zona Iţcani, şi cer constituirea unei comisii de analiză a modului cum s-au efectuat lucrările.

Consilierul local Eugen Girigan a spus într-o conferință de presă susţinută la sediul partidului că reabilitarea străzilor care se executa din bani europeni a fost aprobată în anul 2013 de majoritatea USL de atunci. ”Avem intenţia să propunem CL Suceava constituirea unei comisii de verificare a realizarii proiectului, calitativ si cantitativ”, a atenţionat consilierul PSD.

eugen girigan 2

Din punctul său de vedere, în momentul de față, o culpă mare asupra modului cum s-a realizat traficul rutier în cartierul Ițcani îi aparține firmei care lucrează în zonă, Victor Construct și care mai are mult de lucru până a ajunge la performanțele celor din Occident. ”Victor Construct ştia la ce licitaţie participă şi cum trebuie să lucreze şi că la Itcani va trebui închisă pasarela şi trebuia să îşi organizeze circulaţia rutieră. Uneori chiar cei care lucrează acolo îngreunau traficul cu depozitarea materialelor pe carosabil. Unele utilaje staţionau pur si simplu şi blocau traficul pe o banda de mers!”.

Una dintre nedumeririle lui Girigan ține de modul cum a fost licitată lucrarea la capitolul efectuare lucrări şi după ora 17. ”L-am rugat pe primar să aibă grijă şi să pregateasca străzile pe unde va trebui defluit traficul când se închide pasajul rutier la Iţcani. Circulaţia va fi extrem de complicată în perioada următoare. Nu ştiu de ce e problema organizării constructorului şi de ce nu s-au efectuat lucrări când traficul e mai scăzut, dupa ora 17. Ar trebui obligat constructorul să lucreze şi de la 17 la 21″, a mai spus Eugen Girigan.


Intră acum și în grupul de