Vasile Blaga: Organizaţia PNL Suceava e cea mai puternică din întreaga Moldovă. Vom câştiga Primăria Suceava şi Consiliul Judeţean


Intră acum și în grupul de

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL care s-a desfăşurat la Gura Humorului, că organizaţia PNL Suceava e cea mai puternică dintre organizaţiile liberale din judeţele Moldovei şi şi-a exprimat credinţa că la alegerile locale PNL va câştiga şi fotoliul de primar al municipiului Suceava şi conducerea Consiliului Judeţean Suceava.

La rândul său, copreşedintele Alina Gorghiu a spus că desemnarea candidaturilor pentru alegerile locale viitoare sunt decizia exclusivă a PNL şi „ele pică pe umerii preşedinţilor de filială care îşi asumă deciziile”.

Blaga, Gorghiu, Flutur 2

„Dar şi eu şi Vasile Blaga vom răspunde pentru alegerile din vara viitoare”, a spus Gorghiu.

Ea a atenţionat preşedinţii de filiale privind obligaţiile pe care le au la desemnarea candidaţilor.

„Să nu creadă preşedinţii de filiale că sunt absorbţiţi de vreo răspundere. Am convingerea că vor fi înţelepţi”, a spus Gorghiu.

În ceea ce priveşte reprimirea unor membri PNL care au părăsit partidul în baza OUG 55/2014 dată de Guvernul Ponta şi care a fost declarată neconstituţională, Vasile Blaga a spus că liberalii nu susţin traseiştii politici.

„Noi nu am fost niciodată adepţii traseismului. Sunt situaţii în care colegi de ai noştri, din diverse motive au plecat independenţi. Nu au mers la alte partide. Trebuie tratat de la caz la caz”, a spus Blaga.

 


Intră acum și în grupul de