Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu: Hai la „Crosul Sucevei”!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, îi invită pe locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, duminică, 6 septembrie, la prima ediţie a „Crosului Sucevei”.

Competiţia este organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava şi va debuta, începând cu ora 12, din faţa Casei de Cultură a municipiului Suceava.

Potrivit lui Ardeleanu, acțiunea PNL se vrea un nou brand pentru suceveni, ea fiind inclusă în Propunerile pe care PNL Suceava le-a depus la Primăria municipiului reședință de județ în vederea întocmirii documentației necesară candidaturii la statutul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

pnl humor 2015, sanda maria ardeleanu

 

„Inițiativa aparține deputatului Ioan Balan care, alături de echipa sa, și cu implicarea organizatorică a Asociației Județene de Atletism Suceava, personal a lectorului univ. dr. Sorin Rață, vrea să readucă sportul de masă în viața sucevenilor. Vă invităm, cu mic cu mare, să veniți la întâlnirea noastră cu mișcarea și buna dispoziție!

Dincolo de premiile consistente, vom avea șansa petrecerii unei minunate zile de duminică, socializând și comunicând prin … MIȘCARE.
Toți sucevenii sunt invitați la întâlnirea de duminică unde MIȘCAREA și MUZICA ne așteaptă de dimineață până seara!
Hai la <Crossul Sucevei>!”, a scris deputatul liberal Sanda- Maria Ardeleanu, pe blogul său.


Intră acum și în grupul de