PSD Suceava a stabilit ţintele pentru alegerile locale: Majoritatea în CJ Suceava, Primăria Suceava şi cât mai multe primării din judeţ. Vezi cum vor fi selectaţi candidaţii


Intră acum și în grupul de

 

 

Biroul Executiv al organizaţiei judeţene PSD Suceava a decis, joi, că obiectivele prioritare pe termen scurt, la nivelul organizației județene, sunt câștigarea Consiliului Județean Suceava și a majorității localităților din județ.

palatul administrativ prefectura consiliul judetean (3)

În acest sens, întrucât PSD are cel mai mare număr de aleși locali, primarii PSD în funcție vor candida pentru un nou mandat, s-a stabilit în şedinţă.

Totodată, s-a decis ca în celelalte localități se vor efectua sondaje de opinie în vederea desemnării candidaților cu cele mai mari șanse de a fi aleși de către locuitorii municipiilor, orașelor și comunelor sucevene.

„În cazul municipiului Suceava, după 12 ani de guvernare locală de dreapta, vom intra în competiția pentru alegerea noului primar cu cea mai bună variantă capabilă să reprezinte interesele cetățenilor și să aducă municipiul Suceava la standardul european pe care îl merită”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că va candida pentru Consiliul Judeţean Suceava așa încât buna guvernare locală și națională să poată fi continuată.

 


Intră acum și în grupul de