Pardău: „Ca şi copreşedinte al noului PNL îmi doresc să câştigăm Primăria Suceava şi preşedinţia CJ”


Intră acum și în grupul de

Dumitru Pardău, Philip Rozopol, Marius Ursaciuc, Mihaiţă Negură, Tiberiu Prodan, Ovidiu Doroftei şi Adrian Popoiu susţin o conferinţă de presă la vechiul sediu al PNL Suceava.

PNL

Dumitru Pardău:

„Sunt onorat să ocup funcţia de preşedinte interimar al PNL. Fac parte dintr-o echipă valoroasă şi am alături oameni importanţi care îşi pun amprenta pe activitatea administrativă din judeţ. Azi a avut loc şedinţa noului BPJ format din 49 de persoane din tot judeţul. Cred că a fost o şedinţă altfel, ceea ce ne şi dorim să facem ca politică în judeţ, respectând oamenii şi instituţiile statului. BPJ a desemnat noi reprezentanţi în Comitetul Judeţean Executiv.”

Philip Rozopol:

„Am decis împreună cu ceilalţi colegi să facem ceea ce în ultima vreme nu am fost decişi să facem, un PNL mai mare, un PNL ca o imagine a istoricului PNL şi ceea ce trebuie să fie. Asta se face cu eforturi conjugate. Cred că vom ajunge la rezultate dorite în scurt timp.”

Mihăiţă Negură:

„E o onoare şi pentru mine să fac parte din echipa asta puternică alături de Dumitru Pardău”.

Marius Ursaciuc şi Adrian Popoiu:

„Sprijin total pentru noua echipă şi noul preşedinte”.

 

Pardău:

„În echipa noastră sunt primarii de oraşe şi comune, viceprimarul Sucevei şi două suprize, o persoană de la Fălticeni şi fostul preşedinte al PNL, Philip Rozopol.

Din Comitetul Judeţean fac parte şi parlamentarii Alexandru Băişanu, Radu Surugiu şi Steliana Miron.

BPJ a decis ca supleanţi în CJex sa fie Gheorghe Aldea, Băiţan Vasilică şi Gavril Chirodea. Ne dorim nominalizarea activităţii politice în PNL. Echipa merge cu gândul bun şi curat în CJex. Vreau ca vocea noastră să se facă auzită.

Sunt oameni serioşi din toate zonele în BPJ. Trebuie să facem paşii pentru a ajunge la nivel de structuri ca să funcţionăm normal. Suntem decişi să muncim alături de colegii noştri să facem echipa. Nu ascundem că dorim să întărim fostul PNL prin reatragerea colegilor care au fost marginalizaţi. Scopul este să creştem ca valoare. Vrem majoritate în CJ Suceava şi pregătirea celor mai buni candidaţi pentru primari şi consilieri locali.

Avem nişte probleme. Trebuie să rezolvăm urgent problema Organizaţiei de Tineret, studenţi şi femei. Sunt convins că având sprijinul colegilor, vom reuşi să promovăm cei mai buni oameni ca structurile să funcţioneze. Sperăm să putem renova şi sediul şi să se observe că suntem şi buni gospodari. Nu suferim de cine e mai puternic sau mai slab. Nu am pornit la drum cu socoteli şi sper ca prin valoarea oamenilor să aducem un plus în noul PNL.

Dl. Băişanu  e de drept în CJex şi în BPJ. Dl. Niţă nu e pe nici o listă.”

Marius Ursaciuc:

„Problema noastră la nivel judeţean a fost ca BPJ a fost confundat cu o luptă pentru primărie. Când confunzi municipiul cu judeţul nu poţi face management constructiv. Sunt convins că nu vor fi blocate lucrările CJex, că nu ne place de o figură sau alta. Crearea unei majorităţi în CJ e o prioritate.”

Pardău:

„Ca şi copreşedinte al noului PNL îmi doresc două lucruri: să câştigăm Primăria Suceava şi preşedinţia CJ. Cine va fi candidatul nostru nu stabilesc eu, sunt proceduri în derulare”.


Intră acum și în grupul de