Șofer încătușat de polițiști după o urmărire prin localitatea Praxia


Intră acum și în grupul de

Polițiștii fălticeneni au fost nevoiți să folosească luni seara spray-ul iritant lacrimogen și cătușele din dotare pentru a-l putea prinde pe un șofer indisciplinat care nu a oprit la semnalul lor.

catuse 2

Potrivit Poliției Județene, luni seara, în jurul orei 21.30, un echipaj rutier al Poliţiei Fălticeni a observat în localitatea Praxia un autoturism care se deplasa având un traseu sinuos, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea și blocarea acestuia.

„Conducătorului auto, identificat ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Râşca, i s-a solicitat să oprească autoturismul, însă acesta a refuzat, încercând să plece de la faţa locului, fapt pentru care, polițiștii au folosit spray-ul iritant lacrimogen din dotare și l-au încătuşat”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că șoferului i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest întrucât emana halenă alcoolică, însă a refuzat.

Din acest motiv, bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii i-au întocmit bărbatului de 34 de ani, din comuna Râşca, un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de