Veste proastă dată de Nechifor liberalilor: Victor Ponta e foarte determinat să facă performanţă guvernamentală. El dă o veste bună primarilor şi bugetarilor


Intră acum și în grupul de

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a dat marţi seara, liberalilor, care au depus moţiune de cenzură ce va fi dezbătută în 29 septembrie, o veste foarte proastă: Victor Ponta este determinat să facă performanţă guvernamentală.

V ponta Nechifor Constantin Cacica (17)

Nechifor a spus în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că guvernarea merge bine acum chiar dacă Victor Ponta nu mai este lider al partidului de guvernământ şi a spus că o măsură cum ar fi reducerea TVA la 9 la sută la alimente a generat încasări mai mari la buget trei luni consecutiv.

El a mai spus  că întrucât se fac mai mari încasări la buget,  în 20 octombrie urmează să fie făcută o nouă rectificare bugetară pozitivă.

Nechifor a declarat că a vorbit luni cu Victor Ponta şi că acesta i-a spus că va fi o rectificare bugetară pozitivă ceea ce este o veste bună pentru primari, dar şi pentru români pentru că banii în plus vor fi direcţionaţi spre administraţie, dar şi pentru noua lege a salarizării.

El a arătat că Victor Ponta este „foarte hotărât şi foarte determinat” să facă performanţă guvernamentală.

Nechifor a explicat că România este într-un spaţiu geopolitic complicat şi, lăsând deoparte problema migranţilor din Siria, el a arătat că în zona noastră este un focar de instabilitate.

Liderul PSD Suceava a spus că a simţit „un fior rece” pe şira spinării când a auzit informaţia că în Ucraina se înfiinţează o brigadă de asalt care să acţioneze pentru apărarea de pretenţiile teritoriale ale României.

Urmăreşte aici înregistrarea emisiunii


Intră acum și în grupul de