În două săptămâni, CNADNR va spune ce se va întâmpla cu şoseaua de centură a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat,  marţi seara, că în două săptămâni va avea informaţii legate de modul în care se va acţiona de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România în legătură cu finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Sucevei.

sosea centura stalpi iluminat

Nechifor a spus că s-a săturat de acest proiect care nu se mai încheie şi a dat vina pe firmele care au lucrat la construcţia acestei şosele.

El a arătat că a discutat cu reprezentanţii CNADNR şi că în două săptămâni va avea o informaţie certă privind modul în care se vor derula procedurile privind această investiţie.

Nechifor a anunţat însă că se lucrează la reabilitarea DN 17 B, Vatra Dornei-Broşteni şi că s-au făcut deja lucrări pe o lungime de 8 kilometri de la ieşirea din Vatra Dornei spre Dorna Arini şi că urmează să se lucreze şi în continuare spre Broşteni şi apoi până la limita de judeţ.

Preşedintele CJ Suceava a spus că era o situaţie neplăcută în special pentru turiştii care coborau Transrarău, un drum judeţean foarte bun şi ajungeau în Valea Bistriţei unde drumul naţional era avariat.


Intră acum și în grupul de