Lider politic din Rădăuţi: Candidatul PSD la Primăria Rădăuţi va fi Constantin Boliacu. Nistor Tătar se va retrage „tehnic”


Intră acum și în grupul de

Iniţiatorul partidului Uniunea pentru Rădăuţi, avocatul Traian Andronachi, fost membru PSD, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că viitorul candidat al PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi va fi directorul economic al Spitalului Judeţean Suceava, consilierul judeţean Constantin Boliacu.

Boliacu

„PSD va merge cu Constantin Boliacu”, a spus Andronachi în emisiune.

El a declarat că a fost deja făcut un sondaj de opinie în Rădăuţi din care a rezultat că preşedintele PSD Rădăuţi, Nistor Tătar, nu are şanse de a câştiga funcţia şi că acesta va găsi o formulă prin care „se va retrage tehnic” din competiţie desemnându-l pe Boliacu drept candidat de primar.

„Realitatea este că Nistor Tătar se va retrage tehnic”, a spus Andronachi.

El a menţionat că Tătar va candida în continuare pentru un loc în Consiliul Judeţean Suceava şi va rămâne director al SC Servicii Comunale Rădăuţi unde are un salariu corespunzător.

Andronachi a anunţat în aceeaşi emisiune că Uniunea pentru Rădăuţi este un partid care urmează să fie înfiinţat, actele fiind deja depuse şi că această formaţiune doreşte să se implice direct în administrarea municipiului şi că va desemna un candidat de primar şi listă de consilieri locali.

 


Intră acum și în grupul de