Partidul Verde va avea candidat propriu la Primăria Suceava, cel mai probabil Dan Acibotăriţă


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava crede că este necesar şi util pentru comunitate ca verzii să aibă candidaţi proprii la alegerile locale din 2016, a anunţat formaţiunea printr-un comunicat de presă.

Acibotarita

Pentru municipiul Suceava va fi anunţat, până la finele anului 2015, cine va fi competitorul şi care sunt proiectele pentru acest oraş încărcat de istorie, se precizează în comunicat.

Cel mai probabil, candidatul va fi liderul organizaţiei, Dan Acibotăriţă.

În comunicat se menţionează că Partidul Verde  Suceava consideră este îngrijorător că au dispărut spaţiile verzi şi locurile de joacă din oraşele României într-un procent foarte mare.

 

Mai bine de jumătate din aceste locuri de relaxare şi-au schimbat destinaţia, fie pentru a se ridica biserici, ori retrocedări mai mult sau mai puţin legale, precizează verzii suceveni.

 

„Este ilogic şi imoral să iei un spaţiu de joacă dintr-un cartier pentru a construi ceva, gen magazine, blocuri, iar după ani cineva să constate că cel care a primit terenul nici măcar nu este adevăratul proprietar, iar cel de drept aşteaptă şi se judecă aproape 25 de ani. În România cam aşa se întâmplă, iar din acest lucru armonia dintre adevăr, biserică, comunitate şi viitor se rupe şi apare nepăsarea şi lipsa de respect faţă de comunitate”, se menţionează în comunicatul semnat de Dan Acibotăriţă.

 


Intră acum și în grupul de