Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, exclus din PSD


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost exclus luni seara din PSD.

„Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a decis în seara aceasta excluderea din partid a domnului Fron Gheorghe.

gheorghe fron

Organizația PSD Suceava regretă situația apărută în cazul domnului primar al comunei Cornu Luncii”, se arată în comunicat.

Gheorghe Fron a fost ales primar al comunei Cornu Luncii în 2012 candidând din partea PNL. El a trecut la PSD în toamna anului trecut în baza OUG 55/2014 ce a permis migrarea aleşilor locali.

Fron a fost filmat de o femeie de 64 de ani din localitate care venise să ceară sprijin primarului pentru locuinţa sa socială din comună, dar acesta s-a enervat, a înjurat-o şi a scuipat-o.

Între primar şi familia respectivă există o situaţie conflictuală de mai mult timp, fiind şi un proces pe rol.

Familia femeii a primit o locuinţă socială de la primăria Cornu Luncii, pe care susţine că a renovat-o şi solicită să primească despăgubiri pentru investiţie.

Iniţial, investiţia ar fi trebuit recuperată prin compensare cu plata chiriei, dar femeia fiind încadrată cu handicap cardiac şi locomotor este scutită de la plată, iar în aceste condiţii solicită recuperarea celor 50.000 de lei investiţi de la bugetul local.

Ea susţine că a fost de mai multe ori refuzată de primar care s-a comportant nedemn şi că a decis să-l filmeze pentru a arăta cum se comportă alesul local.


Intră acum și în grupul de