Nechifor: Cred că am schimbat mentalitatea legată de preşedintele de CJ atotputernic, un ayatollah în faţa căruia toţi stăteau drepţi


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira că în mandatul său a reuşit să schimbe mentalităţi, în special cea privind un preşedinte de Consiliu judeţean atotputernic în faţa căruia toţi stau drepţi.

nechifor

Nechifor a spus în cadrul emisiunii că are mulţumirea mare că în mandatul său s-au schimbat mentalităţi.

„Mi se pare cel mai important. Să schimbăm mentalitatea pentru o funcţie publică importantă în raport cu restul oamenilor”, a spus Nechifor care  a adăugat că dacă oamenii sunt dispuşi să facă o comparaţie cu trecutul, în acest mandat recunosc că au respirat mai liniştit.

„Mă gândesc la foarte mulţi oameni care, înainte, nu prea puteau respira liniştiţi pentru că erau tot timpul interpelaţi, întrebaţi, controlaţi. Cred că lucrul acesta a schimbat mentalitatea şi a schimbat puţin imaginea unui preşedinte atotputernic, a unui ayatollah cum era în trecut. Dimineaţa când se trezea, toată lumea lua drepţi şi se executa ce se trasa de sus”, a spus Nechifor.

El a subliniat că în CJ Suceava votul a fost unanim aproape în 90 la sută din cazuri în condiţiile în care PSD are doar 14 consilieri judeţeni din 37.

Nechifor a mai spus că are mulţumirea că şi-a ţinut echipa aproape.

„Suntem într-o mare proporţie aceeaşi oameni la care vin şi alţii”, a mai spus preşedinte CJ Suceava.

El a mai spus că a reuşit să dezvolte Suceava din multe puncte de vedere în special în domeniul turismului şi crede că acest concept de dezvoltare, cu doi piloni importanţi, aeroportul şi TransRarău, trebuie dus mai departe.

Nechifor a subliniat că în ceea ce priveşte dezvoltarea turistică este necesară o implicare mai mare a sectorului privat.(R.N.B.)

 


Intră acum și în grupul de