Ioan Cuşnir: La 26 de ani de la Revoluţie, când erau entuziaşti, sucevenii sunt morocănoşi şi cred că nu se poate schimba nimic în oraş


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira că, din nefericire, la 26 de ani de la Revoluţie, sucevenii cred că nu se poate schimba nimic în oraş.

Dan Ioan Cusnir

Cuşnir a spus că este îngrijorat de faptul că la 26 de ani de la Revoluţie sucevenii au aceleaşi temeri, iarna sunt cele legate de căldură şi apă caldă sau dacă vor scăpa de noroaiele dintre blocuri.

El a dat ca exemplu edificator modul în care se udă florile în municipiul Suceava, exact ca înainte de 1989, cu găleata şi cu furtunul din aceeaşi cisternă folosită şi în comunism.

Cuşnir a spus că îşi aminteşte că acum 26 de ani, la Revoluţie, sucevenii erau plini de entuziasm.

„Acum toată lumea e morocănoasă pentru că a ajuns la concluzia că nu se poate schimba nimic”, a spus liderul social-democrat sucevean.

El a mai spus că modul în care administraţia publică locală dovedeşte respect faţă de locuitori este şi prin ceea ce face cu domeniul public, precizând că dacă alte oraşe din zonă sunt oaze de verdeaţă şi flori, Suceava este un oraş cenuşiu.

Cuşnir a mai spus că iarna se vede din nou că administraţia locală nu are respect faţă de cetăţeni şi prin modul cum este îngrijit patinoarul artificial care este locul unde vin numeroşi suceveni să patineze.

ghiseu patinoar sv
Ghişeu patinoar Suceava
intrare patinoar galati1
Intrare patinoar Galaţi

El a făcut comparaţie cu patinoarul din Galaţi unde numărul de patinatori este mult mai mic în comparaţie cu cel din Suceava, dar unde administraţia locală a arătat că are respect faţă de proprii cetăţeni.

Cuşnir a prezentat şi fotografii relevante privind intrarea modernă de la patinoarul din Galaţi şi cea rămasă ca pe vremea comunismului din Suceava.

intrare patinoar galati
Intrare patinoar Galaţi
intrare patinoar suceava
Intrare patinoar Suceava

Mai mult el a arătat care sunt diferenţele între modul de administrare a patinoarului din Galaţi şi cel din Suceava.

patinoar suceava
Ocupare patinoar la Suceava
patinoar galati
Ocupare patinoar la Galaţi

Cuşnir a atras atenţia că Suceava are echipă de hochei de juniori care merge să joace pe toate patinoarele din ţară care sunt îngrijite cum sunt cele din Galaţi, Braşov sau Miercurea Ciuc şi s-a întrebat ce părere vor avea hocheiştii din celelalte zone ale ţării care vor veni în perioada următoare la Suceava când se joacă returul.

„Nu sunt răutăcios, dar asta e realitatea la 26 de ani de la Revoluţie. Ce s-a schimbat în Suceava la 26 de ani de la Revoluţie?”, s-a întrebat Cuşnir.(R.N.B)

patinoar suceava0
Patinoar Suceava

Intră acum și în grupul de