Lider PSD: Nu voi permite ca sucevenii să aibă de ales în 2016 doar între Lungu, Andronache, Băişanu, Donţu şi Bălan


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat marţi seara în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira că îşi doreşte ca sucevenii, la alegerile din 2016, să aibă de ales pentru conducerea Primăriei Suceava şi alte persoane decât acele deja consacrate pe scena politică locală.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (94)

„Nu voi permite ca sucevenii să aibă de ales doar între Ion Lungu, Marian Andronache, Alexandru Băişanu, Ovidiu Donţu şi Ioan Bălan”, a spus Cuşnir.

El a recunoscut că nu ştie care este candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, dar consideră că aceasta face parte dintr-o strategie a conducerii partidului.

„Cel mai puternic partid din România va avea un candidat pentru câştigarea Primăriei Suceava”, a spus Cuşnir, făcând referire la candidatul PSD.

El a mai declarat că în Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava există voinţă şi determinare pentru ca PSD să câştige cu candidatul propus funcţia de primar al municipiului Suceava după foarte mulţi ani.

Cuşnir a mai spus că el nu ştie care va fi candidatul şi a menţionat că acesta va fi desemnat în urma sondajelor de opinie care s-au făcut şi se vor face în municipiu.

Întrebat dacă e normal ca PSD să nu anunţe candidatul la funcţia de primar al Sucevei deşi au mai rămas doar şase luni până la alegerile locale, Dan Ioan Cuşnir şi-a exprimat speranţa că există o strategie în acest sens.(N.B.)


Intră acum și în grupul de