UNPR Suceava a anunţat că vrea să candideze pe liste proprii la alegerile din 2016


Intră acum și în grupul de

UNPR Suceava a anunţat că doreşte să candideze pe liste proprii la alegerile din 2016, decizia fiind luată de Biroul politic judeţean al organizaţiei.

Într-un comunicat de presă, se arată că la sfârşit de an, Biroul politic judeţean al UNPR Suceava a făcut o şedinţă de analiză  a activităţii organizaţiei in 2015.

UNPR

„În urma acestei şedinţe a fost adoptată o rezoluţie care a fost transmisă către conducerea naţională a partidului. Biroul politic judeţean a transmis in acest fel, dorinţa organizaţiei Suceava de a participa singuri la alegerile din 2016, propunerile pentru îmbunătăţirea activităţii în judeţ şi o prezentare a stadiului in care se află procesul de fuziune UNPR  – PP DD la nivelul judeţului”, se arată în comunicat.

În document se precizează că finalizarea fuziunii între UNPR şi PP- DD înseamnă la Suceava un număr de 89 consilieri locali, dintre care 3 viceprimari şi organizaţii în aproape toate unităţile administrativ teritoriale din judeţ.

„Cu această zestre, organizaţia Suceava va intra in anul 2016, an electoral important şi va încerca să-şi atingă obiectivul de a deveni a treia forţă politică din judeţ”, mai arată UNPR Suceava.

În comunicat Biroul politic judeţean al UNPR Suceava mulţumeşte membrilor de partid şi simpatizanţilor că au rămas alături în acest an în care partidul a avut şi momente dificile şi le aminteşte că vor rămâne uniţi şi puternici.

„Astfel, am  demonstrat că UNPR Suceava este alcătuită din oameni de calitate şi împreună formează o echipă puternică. Suceava are nevoie de progres şi depinde de fiecare dintre noi să punem umărul la dezvoltarea acestui frumos judeţ. Aşa cum spunea şi presedintele Gabriel Oprea, anul 2015 a fost un an complicat, cu bune şi cu rele, dar a fost un an în care am mai învăţat ceva. Am învăţat că în politică emoţiile cântăresc uneori mai mult decât raţiunea. Am învăţat că singurii pe care ne putem baza suntem noi înşine. Am învăţat că oamenii politici se împart în două categorii: cei care vor să conducă o naţiune şi cei care vor doar să placă”, se arată în documentul UNPR Suceava.

 

Mai mult, se subliniază că cei din UNPR, au încercat mereu să conducem România către mai bine.

„Am făcut parte dintr-un guvern performant, poate cel mai bun pe care l-a avut această ţară. Am luat măsuri apreciate chiar şi de cei mai înverşunaţi adversari ai noştri şi am creat bazele economice pentru un progres real. Creşterea salariului minim, creşterea salariilor în sistemul public, scăderea TVA, îmbunătăţirea cadrului fiscal şi toate celelalte sunt doar cele mai vizibile dovezi ale performanţei Executivului din care UNPR a făcut parte”, se arată în finalul comunicatului UNPR Suceava.(R.N.B,)


Intră acum și în grupul de