Flutur : Pentru PNL, Ion Lungu este un subiect închis; a ales tot timpul calea în care să-i fie doar lui bine


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că orice discuţie privind o candidatură a lui Ion Lungu din partea PNL este exclusă, mai ales că acesta nu a înţeles să lucreze în echipă şi că a preferat să-şi aleagă tot timpul culoarul astfel încât să-i fie doar lui bine.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (36)Flutur a spus că spre deosebire de Lungu el şi-a asumat echipa şi a plătit alături de partidul din care face parte.

 

„Ca lider politic naţional am plătit politic alături de partidul meu care s-a erodat la guvernare. În acea perioadă, Suceava a avut de câştigat, dar eu am plătit politic”, a spus Flutur.

El consideră că subiectul Ion Lungu este închis pentru liberali mai ales că acesta a fost aşteptat în PNL, dar el a preferat altceva.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat că, din păcate pentru suceveni, nu este un oportunist mai mare decât Ion Lungu, apreciind că acesta este în stare să-şi găsească origini clare ai fondatorilor oricărui partid este pe val, aşa cum a făcut şi când l-a susţinut pe Victor Ponta. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de