Atenție politicieni: au mai rămas 120 de zile până când sucevenii vor vorbi. La urne


Intră acum și în grupul de

Mai sunt 120 de zile până când poți face o schimbare la Suceava, la Vatra Dornei, la Fântânele, la Dolhasca, mai exact peste tot, în județul Suceava.

Mai sunt 120 de zile și va trebui, fie să ne consolăm cu ideea că încă 4 ani cu ”același”, sau să sperăm că ”ăstalalt sau ăștia noii” vor face ceva. Depinde de ce v-ati propus!

Atenție dragi politicieni, mai sunt exact 120 de zile până când aveți voie să mai vorbiți. Pe 5 iunie, vor vorbi sucevenii, la urne, cu ștampila în mână.

Sunteți pregătiți, dragi politicieni, pentru testul ăsta? Vă e teamă?

alegeri, urna de vot

Urmează o perioadă în care județul, fiecare localitate din județul ăsta, va arăta ca în Țara Reclamelor. Va fi veselie pe stâlpi, bunăstare izbitoare, detergentul va spăla mai bine și șamponul o să dea mai mult volum la păr și tot așa.

O să vi se promită în perioada următoare de toate. Iar cel mai mult, după cum văd eu că merg lucrurile, o să vi se promită…bun simț și normalitate! Și știți de ce? Pentru că e cel mai simplu să nu ai o ofertă politică și administrativă  coerentă și închegată, dar să vii cu niște ”oameni” spălați și parfumați care să fie vânduți pe post de băieți de bun simț.

În 2016, unii s-ar putea sa aibă noroc, iar cei noi aleși chiar să facă ceva! Eu însă știu că aceiași oameni care fac exact același lucru nu pot obține rezultate diferite oricât și-ar dori. Rămâne la latitudinea dumneavoastră să decideți ce vă doriți și cine credeți că vă poate duce la îndeplinire visele.

Vă urez să aveți posibilitatea ca în aceste 120 de zile câte au rămas până mergme la vot să meditați la ce vă doriți! Pentru dumneavoastră și pentru cei care vă sunt dragi!

Meditație plăcută! Și o întrebare: ce credeți că se va întâmpla la alegerile acestea?

 

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de