Prima mişcare de preluare a electoratului lui Ioan Bălan. „Dezvoltarea de la scara blocului” promovată de Bălan a devenit „confortul de la ieşirea din bloc” la Andronache(MP)


Intră acum și în grupul de

Prima acţiune de preluare a electoratului pe care îl are liderul liberal Ioan Bălan către Mişcarea Populară a fost deja făcută de candidatul MP la funcţia de primar al Sucevei, Marian Andronache.

andronache popovici milici mişcare populară

Astfel, Andronache a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă că programul său electoral nu merge pe proiecte grandioase ci îşi doreşte confortul cetăţeanului sucevean.

„Suceveanul care iese din bloc să se simtă confortabil”, a spus Marian Andronache că este planul său de primar.

Sintagma folosită de Andronache este similară cu tema campaniei liderului liberal Ioan Bălan, care avea în program „dezvoltarea de la scara blocului”, propunere programatică care a avut un impact foarte mare şi a fost îmbrăţişată de numeroşi suceveni.

De fapt, ceea ce a anunţat Ioan Bălan că doreşte să facă în calitate de primar a preluat Andronache şi a spus că vrea repararea trotuarelor dintre blocuri, iluminat între blocuri pentru că sunt străzi întregi în beznă, modernizarea spaţiilor verzi pentru că mai există zone negre, dar şi parcări rezidenţiale.

Liderul MP Suceava, Corneliu Popovici, a transmis că MP va prelua în programul administrativ al candidatului Marian Andronache proiectele lui Ioan Bălan.

„Am un mesaj pentru o parte a electoratului sucevean, acei 20.000 de suceveni care din sondajul sociologic al PNL ar fi văzut o schimbare la Suceava prin candidatura lui Bălan. Îi rog să îşi îndrepte atenţia către Marian Andronache pentru că vor găsi ce îşi doresc pentru Suceava în proiectul său administrativ”, a spus Popovici.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de