Fostul director general al CNU, inginerul Adrian Posa, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Inginerul Adrian Posa, fostul director general al Companiei Naţionale a Uraniului, a fost desemnat de organizaţia municipală PSD Câmpulung Moldovenesc candidat la funcţia de primar al municipiului, candidatura urmând să fie validată în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava.

 

adrian posaVicepreşedintele PSD Suceava responsabil cu zona Câmpulung Moldovenesc, senatorul Neculai Bereanu, a salutat decizia organizaţiei municipale PSD care a validat candidatura lui Adrian Posa şi a subliniat că acesta este primarul care va scoate Câmpulung Moldovenesc din actuala situaţie de blocaj, se arată într-un comunicat de presă.

„După patru ani în care municipiul Câmpulung Moldovenesc a stagnat, sau chiar a involuat, PSD propune locuitorilor acestui oraş un specialist, un om care are experienţă şi care a condus companii de importanţă strategică la nivel naţional”, a declarat senatorul Neculai Bereanu, vicepreşedinte al PSD Suceava.

Totodată, senatorul PSD Neculai Bereanu a arătat că este momentul ca „negura să fie ridicată de peste municipiul Câmpulung Moldovenesc” şi ca acest municipiu să devină un pol de dezvoltare a zonei de munte a judeţului Suceava.

„Am încredere că Adrian Posa va pune în practică proiecte de anvergură pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc care astfel va reveni pe calea dezvoltării şi modernizării după ce patru ani a fost văduvit de investiţii din cauza actualei conduceri care a văzut doar interesul de grup şi nu interesul general al locuitorilor oraşului, al locuitorilor întregii zone de munte”, a mai declarat Neculai Bereanu.

neculai bereanu (1)

Vicepreşedintele PSD Suceava a subliniat că prin desemnarea lui Adrian Posa la funcţia de primar, PSD Suceava arată că este singura formaţiune din judeţ care a înţeles dorinţa populaţiei care vrea o clasă politică nouă, formată din specialişti care au dovedit performanţă în domeniul în care activează.

„Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor şi Adrian Posa vor face echipă pentru promovarea şi implementarea de proiecte de dezvoltare necesare atât de mult zonei Câmpulung Moldovenesc”, a declarat senatorul Neculai Bereanu.

 

Senatorul PSD Neculai Bereanu a ţinut să menţioneze că actuala conducere a Primăriei Câmpulung Moldovenesc nu a reuşit, în ultimii patru ani, să atragă proiecte în municipiu şi nici nu a reuşit să le implementeze pe cele care erau deja începute, ba chiar nepriceperea actualului primar a generat blocajul lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău.

„Consider că locuitorii municipiului Câmpulung Moldovenesc au dreptul la o viaţă mai bună, într-un oraş modern, european, iar pentru ca acestea să se poată realiza e nevoie de un specialist ca Adrian Posa”, a mai declarat Neculai Bereanu.

Adrian Posa a fost director general al Companiei Naţionale a Uraniului SA Bucureşti până în luna februarie 2016.

El este de profesie inginer, absolvind Institutul de Mine Petroşani – Facultatea de Mine. Începând cu anul 1989 Adrian Posa a lucrat în cadrul Sucursalei Suceava, ocupând funcţii de execuţie şi conducere şi are numeroase specializări în ţară şi străinătate în domeniul managementului.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de