Individul din Broșteni care și-a înjunghiat în burtă iubita însărcinată a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului Tribunalului Suceava l-au trimis în judecată pentru tentativă de omor pe bărbatul din Broșteni  care şi-a înjunghiat în burtă iubita însărcinată.

Individul a mai stat după gratii, timp de 15 ani, după ce şi-a omorât soţia în 1991.

Parchetul Tribunalului Suceava a anunţat, joi, că a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Melu Goleanu, pentru tentativă de omor calificat după ce în 8 februarie 2016 şi-a înjunghiat iubita care este gravidă şi a spus că femeia s-a autoaccidentat  ”căzând într-un cuţit”.

judecata

Potrivit rechizitoriului, anchetatorii au stabilit că în dimineaţa de 8 februarie Melu Goleanu a plecat să muncească la un gater din Broşteni cu speranţa că va primi lemne de foc, iar iubita sa, însărcinată în luna a cincea, a plecat în jurul orelor amiezii la oficiul poştal de unde a luat alocaţia pentru fiica sa minoră.

Ulterior, femeia a mers la un magazin mixt din satul Holdiţa unde a băut aproximativ 300-400 ml votcă, a cumpărat diverse alimente precum şi o sticlă cu bere de 2 litri.

Femeia a plecat spre domiciliul unde locuia cu Melu Goleanu unde l-a aşteptat pe acesta, continuând să bea bere.

Când a revenit acasă cu un cărucior de lemen, Melu Goleanu a intrat în locuinţă şi a constatat că femeia este într-o stare avansată de ebrietate, nu a făcut curăţenie în casă şi nici nu a pregătit de mâncare.

El a început să o insulte şi să o ameninţe după care a bătut-o cu un par din lemn, apoi a luat un cuţit de bucătărie cu care a lovit-o pe femeie în abdomen, iar în încercarea de a se apăra, femeia a fost înjunghiată cu acelaşi cuţit în mâini şi picioare.

După acest episod, la cererea femeii, bărbatul a sunat la 112 solicitând o ambulanţă şi a spus că femeia s-a autoaccidentat în casă, căzând într-un cuţit.

Şi femeia a declarat persoanelor ajunse la faţa locului că şi-a provocat singură leziunea de la abdomen din greşeală, ţinea în mână un cuţit, s-a împiedicat şi a căzut pe podea.

Ea a fost transportată iniţial la Spitalul municipal Vatra Dornei, iar ulterior a fost transportată şi internată la Spitalul judeţean de urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde a fost supusă unor intervenţii chirurgicale complexe.

A doua zi, după examenul medico-legal s-a constatat că aceasta prezintă multiple plăgi tăiate-înjunghiate fiind exclusă căderea peste un astfel de corp.

„Plaga tăiată de la nivelul mâinii drepte are caracter de plagă de apărare pasivă. La momentul lovirii victima a fost cel mai probabil cu faţa spre agresor, loviturile aplicate în faţa victimei având o direcţie dinafară-înăuntru şi de sus în jos. Leziunile provocate necesită în vederea vindecării un număr de 34-35 zile de îngrijiri medicale. Leziunile constatate pe corpul victimei nu au pus viaţa fătului în primejdie”, se arată în raportul medico-legal.

De menţionat este că bărbatul a fost condamnat anterior pentru omor după ce şi-a omorât soţia în 1991 şi a ieşit din penitenciar în 2006.

Cazul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de