Sanda-Maria Ardeleanu, rugăciune pentru Regele Mihai I: ”Dumnezeu să Îl ajute în depășirea momentelor dificile prin care trece în aceste zile”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a postat pe blogul său, o rugăciune pentru sănătatea Majestății Sale, Regele Mihai I, care a fost supus recent unei intervenţii chirurgicale:

sanda maria ardeleanu

”Ne gândim cu speranță și ne rugăm cu pioșenie pentru sănătatea Majestății Sale Regele Mihai I. Dumnezeu să Îl ajute în depășirea momentelor dificile prin care trece în aceste zile. Multă sănătate și putere! Românii au nevoie de Majestatea Voastră!”, a scris parlamentarul sucevean pe blogul personal.

Regele Mihai I al României a predat atribuţiile sale ASR Principesei Margareta, Custodele Coroanei, potrivit unui anunţ făcut miercuri de Consiliul Regal.

Andrew Popper, şeful Casei Regele, a anunţat după a cincea sesiune a Consiliului Regal, desfăşurat în 1-2 martie, în Elveţia situaţia.

Acesta a precizat că Regele Mihai a fost supus recent unei intervenţii chirurgicale.

”Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică. Majestatea sa urmează un tratament complex şi solicitant care îl împiedică să apară în public şi va petrece de aici înainte o perioadă de refacere”, a adăugat Andrew Popper.

”În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care familia şi ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea dinastiei şi a statului român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, custodele coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să îşi continue menirea şi să prezinte sfatul său custodelui coroanei”, a transmis Regele Mihai. (I.L.)


Intră acum și în grupul de