Băișanu: Începând de ieri, Ovidiu Milici face parte din ALDE Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul ALDE Suceava, Alexandru Baisanu, sustine o conferinta de presa.

Ovidiu Milici se afla la masa cu Baisanu.

baisanu, ovidiu svart, ovidiu milici

 

Alexandru Baisanu:

”Foarte important e ca am strans pana acum 2.643 de semnaturi pentru viitor le referendumul initiat. A reiesit ca 98% dintre cei cu care am discutat au spus ca sunt de acord cu o ultima subventie acordata sucevenilor racordati la sistemul centralizat, dar ca mai e nevoie de ceva, de o privire de ansamblu si ca Primaria sa se gandeasca la solutii compensatorii pentru cei care au centrale termice de apartament deja. In cererea noastra am introdus si ca la cei care au deja centrale sa existe o reducere de taxe si impozitie pana cand se acopera suma pe care au cheltuit-o.

Doi vechi prieteni, Ovidiu Șvarț si Ovidiu Milici, sunt alaturi de mine azi. Au venit in echipa ALDE. Milici, profesor, coleg de breasla, un om care cunoaste indeaproape problematica judetului.De ieri, fac parte din ALDE Suceava.”

Ovidiu Milici:

”Am explicat motivele plecarii din MP. Nu am nici 40 de ani, dar am energie suficienta. Realitatile din oras si judet le cunosc foarte bine.  Odata ajuns public acel comunicat de presa de saptamana trecuta, am fost ofertat de foarte foarte multe partide, si nici nu stiam ca sunt atat de multe in tara. Am avut contacte cu lideri mari ai partidelor. Intre mine si Baisanu exista o prietenie de peste 20 de ani.

Dupa justa si limpede apreciere, am considerat ca e momentul sa ma alatur unui proiect capabil sa gestioneze performanta politica si care vizeaza castigarea Primariei Suceava.

Nu am sa mai intru in polemici cu fostii mei colegi. Mare parte din reursa umana de la MP a fost convinsa sa vina acolo pe baza simpatiilor personale pe care le-am avut. Am fost contactat si va pot spune ca un numar semnificativ dintre colegii de la MP vor veni la ALDE. Ne propunme ca la Suceava sa consolidam ALDE si sa generam candidati de valoare pentru primarii si CJ. Vrem ca ALDE sa devina o forta care conteaza si care va avea un cuvant greu de spus.

Transmit colegilor, prietenilor, elevilor, parintilor si apropiatilor ca ma vor regasi pe unul dintre primele locuri pe lista CL alaturi de primarul Baisanu.”

Ovidiu Șvarț: 

”Cred ca Baisanu va fi primar si ca are potential. Ca sucevean ma bucur ca in sfarsit putem avea un primar sucevean.”

Alexandru Baisanu:

”Salvam Suceava de un partid construit din oamenii care au taiat din pensii si salarii, au inchis spitale si scoli si spitale. Fiecare om care vine dinspre MP spre ALDE e un castig.”


Intră acum și în grupul de