Proiecții de gală ale filmului „Ilegitim”, la Suceava și Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

„Ilegitim”, singurul lungmetraj românesc prezent în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în cadrul secțiunii Berlinale Forum, va avea o proiecție de gală la Suceava și una la Gura Humorului.

afis ilegitim

 

Astfel, duminică, 20 martie, de la ora 18.00, actorii Alina Grigore, Bogdan Albulescu și producătorul Anamaria Antoci vor fi prezenți în fața publicului humorean la Casa de Cultură, urmând ca de la ora 19.00 să se întâlnească cu cinefilii suceveni la Cinematograful Modern.

Producția „Ilegitim” a fost premiată în capitala Germaniei cu C.I.C.A.E Award – Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă, o importantă „carte de vizită” a peliculei pentru distribuitorii din întreaga lume.

Ilegitim / Illegitimate a fost primit cu aplauze furtunoase din partea publicului dar și cu cronici laudative din partea jurnaliștilor internaționali.

Ilegitim / Illegitimate, unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani, spune povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar și actori neprofesioniști din cadrul școlii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru și Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silișteanu și Alexandru Lorian Timoșca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu și Theo Lichtenberger în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip și Dan-Ștefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.

Ilegitim / Illegitimate este o producție Domestic Film, în coproducție cu Film Produkcja Polonia și Damned Films Franța, cu sprijinul Altex și HBO România.

Pentru cei care vor să fie prezenți la proiecția de gală de la Gura Humorului prețul unui bilet este de 10 lei pentru publicul larg și de 6 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se găsesc la Casa de Cultură din localitate.
De asemenea, pentru proiecția de gală de la Cinematograful Modern din incinta Centrului Cultural Bucovina, prețul unui bilet este de 12 lei pentru publicul larg și de 10 lei pentru elevi, studenți pensionari. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de