Mocanu: Invit cetățenii să construim împreună o platformă civică cât mai largă în jurul celui mai onest candidat, Tiberius Brădățan


Intră acum și în grupul de

Consilierul independent Vasile Mocanu sustine o conferinta de presa in sala de consiliu din Primaria Suceava.

mocanu”Ca liberal vechi de peste 20 de ani am ramas profund dezamagit de modul in care diversi candidati au acaparat dreapta politica in Suceava. Am constatat prin experienta celor doua mandate de consiler local ca dupa 12 ani de adminstratie Ion Lungu, suntem in ceasul al 12-lea in a face din Suceava un oras frumos, modern, bine adminstrat, reper de cultura si civilizatie.

Jocuri politicianiste m-au impiedicat sa-mi prezint proiectul pentru Suceava, pentru o Suceava altfel, o Suceava cu suflet, desi sondajele ma creditau cu un procent de 7-10%. M-am hotarat sa invit cetatenii sa construim impreuna o platforma civica cetateneasca cat mai larga in jurul celui mai onest candidat, consilierul local Tiberius Bradatan. Am lucrat impreuna in ultimii patru  ani, colegi in CL, ii cunosc onestitatea, capacitatea manageriala, solutiile si proiectul pentru Suceava.

Sustin candidatul PSD pentru ca dupa 26 de ani, paradigma politico-sociala s-a schimbat, nu mai suntem divizati in sustinatorii neocomunismului sau ai vanzatorilor de tara. La primarie, alegem mai presus de toate omul, capacitatea lui manageriala de a construi cu viziune si onestitate pentru oras, ca lider al unei echipe de specialisti cu expertiza in domeniile lor de activitate.

Acest om, bun pentru Suceava, este consilier local, medicul Tiberius Bradatan, alaturi de care va chem.

Va chem alaturi de acest proiect pe voi sucevenii onesti, cu suflet pentru oras, dezamagiti, dezgustati si pacaliti in 12 ani de administratie Lungu. Cred ca suntem in fata unor alegeri in care optiunea nu mai este alegerea celui mai mic rau din doua rele, ci alegerea intre bine si rau.

Voi analiza in zilele urmatoare cum vom putea constitui o astfel de platforma pentru ca am convingerea ca intotdeauna, electoratul este  cu un pas inaintea clasei politice si trebuie sa ne adaptam sistemului de vot de acum, astfel ca dintr-un tur sa transam lucrurile. Trebuie sa polarizam si sa transam tot ce inseamna dorinta de schimbare langa cel mai onest candidat.

Voi decide ce fac pentru ca daca putem construi aceasta platforma civica si sa imi apar indentitatea liberala, voi continua alaturi de Bradatan sau ma voi alatura lui alaturi de PSD. La acest moment, trebuie sa facem totul pentru primar Tiberius Bradatan.”

 


Intră acum și în grupul de