Liberal de peste 20 de ani, Vasile Mocanu anunţă de ce susţine candidatul PSD la Primăria Suceava: Este un om bun pentru Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul candidat ALDE la funcţia de primar al Sucevei, consilierul municipal Vasile Mocanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că s-a decis să susţină candidatura candidatului PSD, medicul Tiberius Brădăţan apreciind că acesta este cel mai onest candidat, este un om bun pentru Suceava.

El i-a chemat pe suceveni într-un proiect de susţinere a candidatului PSD Tiberius Brădăţan.

„Vă chem alături de acest proiect pe voi, sucevenii oneşti, cu suflet pentru oraş, dezamăgiţi, dezgustaţi şi păcăliţi în 12 ani de administraţie Lungu”, a spus Vasile Mocanu.

El a explicat că jocuri politicianiste l-au împiedicat să-şi prezinte proiect pentru Suceava, deşi sondajele îl creditau cu 7-10 la sută din voturi.

Mocanu a fost desemnat iniţial candidat al ALDE pentru funcţia de primar al Sucevei, dar acesta a fost înlocuit cu deputatul Alexandru Băişanu care a demisionat din PNL şi s-a înscris în ALDE, fiind numit şi preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava.

El a spus că a fost membru PNL peste 20 de ani şi că a rămas profund dezamăgit de modul în care diverşi candidaţi au acaparat dreapta politică în Suceava.mocanu 3

Mocanu consideră că după 12 ani de administraţie Ion Lungu, sucevenii se află în ceasul al 12-lea în a face din Suceava un oraş frumos, modern, bine administrat care să fie reper de cultură şi civilizaţie.

„M-am hotărât să invit cetăţenii să construim împreună o platformă civic cetăţenească mai largă în jurul celui mai onest candidat, consilierul local, doctor Tiberius Brădăţan”, a spus Mocanu.

El a explicat că susţine candidatul PSD pentru că după 26 de ani paradigma politico-socială s-a schimbat şi că în istoria recentă s-a văzut că partidul prezidenţial a tăiat salarii şi pensii pentru a îndestula clientela politică, dar şi că Partidul Social Democrat a luat cele mai liberale măsuri.

„Exprimarea democraţiei se face prin partide politice, iar acestea sunt reprezentate prin candidaţi. La Primărie alegem mai presus de toate omul, capacitatea lui managerială de a construi cu viziune şi onestitate pentru oraş, ca lider al unei echipe de specialişti cu expertiză în domeniile lor de activitate”, a spus Mocanu.

El a subliniat că acest om bun pentru Suceava este medicul Tiberius Brădăţan alături de care cheamă sucevenii să construiască un nou proiect de oraş, o Suceava altfel, o Suceavă cu suflet.

„Cred că suntem în faţa unor alegeri în care opţiunea nu mai este alegerea răului celui mai mic din două rele ci alegerea între bine şi rău”, a conchis Vasile Mocanu. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de