Acasă Politica Liberal de peste 20 de ani, Vasile Mocanu anunţă de ce susţine...

Liberal de peste 20 de ani, Vasile Mocanu anunţă de ce susţine candidatul PSD la Primăria Suceava: Este un om bun pentru Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul candidat ALDE la funcţia de primar al Sucevei, consilierul municipal Vasile Mocanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că s-a decis să susţină candidatura candidatului PSD, medicul Tiberius Brădăţan apreciind că acesta este cel mai onest candidat, este un om bun pentru Suceava.

El i-a chemat pe suceveni într-un proiect de susţinere a candidatului PSD Tiberius Brădăţan.



„Vă chem alături de acest proiect pe voi, sucevenii oneşti, cu suflet pentru oraş, dezamăgiţi, dezgustaţi şi păcăliţi în 12 ani de administraţie Lungu”, a spus Vasile Mocanu.

El a explicat că jocuri politicianiste l-au împiedicat să-şi prezinte proiect pentru Suceava, deşi sondajele îl creditau cu 7-10 la sută din voturi.

Mocanu a fost desemnat iniţial candidat al ALDE pentru funcţia de primar al Sucevei, dar acesta a fost înlocuit cu deputatul Alexandru Băişanu care a demisionat din PNL şi s-a înscris în ALDE, fiind numit şi preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava.

El a spus că a fost membru PNL peste 20 de ani şi că a rămas profund dezamăgit de modul în care diverşi candidaţi au acaparat dreapta politică în Suceava.mocanu 3

Mocanu consideră că după 12 ani de administraţie Ion Lungu, sucevenii se află în ceasul al 12-lea în a face din Suceava un oraş frumos, modern, bine administrat care să fie reper de cultură şi civilizaţie.

„M-am hotărât să invit cetăţenii să construim împreună o platformă civic cetăţenească mai largă în jurul celui mai onest candidat, consilierul local, doctor Tiberius Brădăţan”, a spus Mocanu.

El a explicat că susţine candidatul PSD pentru că după 26 de ani paradigma politico-socială s-a schimbat şi că în istoria recentă s-a văzut că partidul prezidenţial a tăiat salarii şi pensii pentru a îndestula clientela politică, dar şi că Partidul Social Democrat a luat cele mai liberale măsuri.

„Exprimarea democraţiei se face prin partide politice, iar acestea sunt reprezentate prin candidaţi. La Primărie alegem mai presus de toate omul, capacitatea lui managerială de a construi cu viziune şi onestitate pentru oraş, ca lider al unei echipe de specialişti cu expertiză în domeniile lor de activitate”, a spus Mocanu.

El a subliniat că acest om bun pentru Suceava este medicul Tiberius Brădăţan alături de care cheamă sucevenii să construiască un nou proiect de oraş, o Suceava altfel, o Suceavă cu suflet.

„Cred că suntem în faţa unor alegeri în care opţiunea nu mai este alegerea răului celui mai mic din două rele ci alegerea între bine şi rău”, a conchis Vasile Mocanu. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version