CEx al PSD Suceava a votat în unanimitate să susţină candidatura lui Cătălin Nechifor pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat Suceava, întrunit joi a hotărât, cu unanimitate de voturi, să îl susţină pe Cătălin Nechifor pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava în alegerile locale din 2016.

catalin nechifor

 

 

 

Totodată, Comitetul Executiv al PSD Suceava a propus spre validare Comitetului Executiv Naţional al PSD candidatura preşedintelui PSD Suceava, Cătălin Nechifor, în vederea obţinerii unui nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Suceava, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

În cadrul şedinţei de Birou Politic Permanent s-a făcut o analiză a tuturor colegiilor cu privire la candidaţii pe care Partidul Social Democrat Suceava îi recomandă şi susţine în vederea câştigării alegerilor locale din iunie 2016.

PSD a stabilit în cele 114 localităţi candidaţii de primari şi lista consilierilor locali.

 

În acest sens, PSD Suceava a realizat în această perioadă  liste de semnături pentru susţinerea aleşilor locali, deschise oricărui cetăţean, se mai arată în comunicat.

Totodată, s-a stabilit şi un calendar de acţiuni pentru perioada următoare astfel încât candidaţii PSD Suceava să intre în contact cu alegătorii pentru a le face cunoscut atât programul politic cât şi cel administrativ.

La categoria diverse, Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a luat act de demisia din calitatea de membru de partid a lui Constantin Boliacu care va candida din partea ALDE la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

 

„Obiectivul principal al Partidului Social Democrat Suceava este câştigarea alegerilor locale din iunie 2016 prin promovarea unei campanii fără atacuri, cu mult bun simţ şi cât mai aproape de cetăţeni în vederea continuării proiectelor demarate până în prezent în judeţul Suceava  care răspund nevoii sucevenilor”, se arată în comunicatul PSD Suceava.(R.N.B.)

loading...