Băişanu: PNL pierde tot mai mult electorat pentru că adevăraţii liberali sunt în ALDE, care nu a făcut compromisuri cu cei care au tăiat pensii şi salarii


Intră acum și în grupul de

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, miercuri, că ALDE Suceava va fi cea de a treia forţă politică a judeţului şi are ca ţintă câştigarea preşedinţiei CJ Suceava şi a Primăriei Suceava.

Baisanu, Grigoras Vasile, Mihai Rotariu

„Văd tot mai multe teme false şi fără conţinut ale PNL. Una e cea cu alegeri din două tururi şi acum cea cu schimbarea lui Tăriceanu. Senzaţia mea e că există o mare frică în noul PNL, frica PDL-iştilor că pierd din ce în ce mai mult electorat care se îndreaptă către ALDE, adevăraţii liberali care nu vor să facă nici un compromis cu cei care au tăiat pensii şi închis spitalele. Le transmit prieteneşte că nu vor avea succes şi că vor avea şi mai mult de pierdut cu asemenea gesturi”, a spus Băişanu.

El a anunţat că a ALDE Suceava a încheiat protocoale de colaborare cu CAR Suceava şi cu Asociaţia Crescătorilor de Animale din judeţ, „Plaiurile Bucovinei”.

Astfel, reprezentantul CAR Suceava, Vasile Grigoraş, va fi candidat ALDE pe loc eligibil la Consiliul Local Suceava şi va fi cel care va acţiona pentru sprijinul oamenilor în vârstă, a spus Băişanu care a menţionat că se doreşte înfiinţarea unui Club al Doamnelor şi reînfiinţarea magazinelor de tip economat.

„Ne dorim spaţii pentru pensionari unde să poată socializa şi să poată sărbători”, a spus liderul ALDE Suceava.

 

El a mai arătat că va atrage tineri în proiecte de voluntariat pentru sprijinirea persoanelor în dificultate.

Băişanu a mai spus că în ceea ce priveşte colaborarea cu Asociaţia Crescătorilor de Animale din judeţ, aceasta va fi mai largă, urmând ca secretarul asociaţiei, Mihai Rotariu şi Ionuţ Blanari, să fie candidaţi ALDE la Consiliul Judeţean, dar că vor exista candidaţi ai asociaţiei în mai multe consilii locale pentru că este nevoie ca fermierii să aibă un cuvânt de spus în administraţia locală.

 

„ALDE aş vrea să devină un partid al oamenilor şi nu al politrucilor. Îmi doresc să nu mai fiu nevoit să fac greşelile pe care le-am făcut în PNL. Vreau un partid format din reprezentanţi ai oamenilor care îşi doresc cu adevărat mai binele comunităţii. Îi rog pe toţi cei care nu au mai făcut politică şi doresc cu adevărat să schimbe ceva cu hotărârea lor să vină alături de noi”, a spus Băişanu.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de