Adrian Posa: Vreau să reclădesc prestigiul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Vreau un oraş european cu standarde europene pentru locuitorii de aici


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovensc, Adrian Posa, a  anunţat, duminică, la lansarea candidaţilor PSD din această zonă, că îşi doreşte să reclădească prestigiul municipiului Câmpulung Moldovenesc şi că vrea ca fiecare câmpulungean să beneficieze de standarde europene, pentru că facem parte din UE.

Posa

„Îmi doresc un Câmpulung Moldovenesc reclădit, care să fie un centru de dezvoltare pentru toată zona, vreau un Câmpulung european cu standarde europene pentru locuitorii de aici. Oraşul se poate dezvolta şi cu ajutorul comunelor din jur şi poate da mult mai mult şi are dreptul la mai mult. Anii pierduţi până acum trebuie să îi recuperăm. Voi fi pe capul colegilor de la Bucureşti şi Suceava pentru a obţine finanţările de care avem nevoie. Oraşul are nevoie de investiţii şi de infrastructură europeană şi de mult sprijin judeţean. Eu vreau să schiez în zonă şi să construim un domeniu schiabil unde să atragem turiştii. Dar avem nevoie de integritate şi profesionalism, lucruri pe care eu şi echipa de consilieri locali, cu sprijinul necondiţionat al Preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, le putem oferi”, a declarat Adrian Posa.

În sală a fost prezent fostul primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc din perioada 2004-20012, Gabriel Constantin Şerban, care a declarat că este încrezător că Adrian Posa va fi primarul cu viziune pentru un program de dezvoltare al municipiului.

serban

El a spus că în ultimii patru ani, din păcate, municipiul Câmpulung Moldovenesc nu a avut primar ci doar viceprimar şi a subliniat că Adrian Posa este cel care va putea să dezvolte acest oraş aşa cum şi-l doresc câmpulungenii.

Senatorul Neculai Bereanu l-a completat, arătând că, din păcate, actualul primar al municipiului nu a fost în stare nici să termine proiectele începute de Gabriel Şerban şi că a fost o dezamăgire pentru cei care l-au susţinut în alegeri.

El a arătat că în campania electorală din 2012, Mihăiţă Negură a spus că Gheorghe Flutur nu a ajutat municipiul Câmpulung Moldovenesc şi acum merge cu el de mână. Mai mult, Bereanu a prezentat şi sumele alocate municipiului Câmpulung Moldovenesc, arătând că în mandatul lui Gheorghe Flutur s-au alocat municipiului 18 milioane de lei, iar în mandatul lui Cătălin Nechifor, peste 30 de milioane de lei, anul 2015 fiind vârful alocărilor de bani pentru Câmpulung Moldovenesc. El s-a întrebat unde sunt banii  pe care Primăria Câmpulung Moldovenesc i-a primit şi ce investiţii au fost făcute.

bereanu cioata

În cadrul acţiunii de duminică, la care au participat circa 400 de persoane, mesajele transmise de cei din conducerea organizaţiei judeţene a PSD au fost pentru continuarea unei guvernări judeţene bune, cu rezultate pozitive şi realizată fără discriminare politică şi cu investiţii importante realizate.

Totodată, aceştia au subliniat că guvernarea Partidului Social Democrat a fost una responsabilă, a răsplătit munca şi a crescut nivelul de trai în România.

Liderii social-democraţi prezenţi au avertizat că o revenire a liberalilor înseamnă doar stoparea dezvoltării şi cotinuarea tăierii pensiilor şi salariilor pe care Deputatul Cezar Cioată a sintetizat-o foarte bine prin formularea ”PSD vă dă, PNL vă ia”.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava, responsabil de zonă, senatorul Neculai Bereanu a declarat că la aceste alegeri preşedintele Consiliului Judeţean va fi votat şi ales de consilierii judeţeni.

„La vot veţi susţine candidatul de primar, Consiliul Local şi lista de consilieri judeţeni ai PSD. Au trecut patru ani de la ultimele alegeri şi iată-ne din nou în această zonă unde, ca PSD, cred că ne-am făcut datoria. Din punctul de vedere al activităţii Consiliului Judeţean Suceava, al Preşedintelui Cătălin Ioan Nechifor şi al Partidului Social Democrat cred că ne-am făcut datoria. Am susţinut, aşa cum am promis, fiecare localitate fără să ţinem cont de culoarea politică a primarului. Fiecare localitate merită o atenţie importantă din partea PSD şi al Preşedintelui Cătălin Nechifor. Cu siguranţă lucrurile ar fi stat mai bine dacă erau primari PSD. Pe 5 iunie putem îndrepta lucrul acesta pentru anii viitori.”

bereanu

Deputatul PSD de Suceava, Cezar Cioată a declarat la rândul său că a venit să transmită că la Câmpulung Moldovenesc şi în localităţile din jur sunt oameni de ispravă care  pot administra localităţile cât mai bine şi în folosul oamenilor.

„Să nu uităm ce au făcut cei din PDL şi unde au dus ţara. Ei ştiu doar să ia, ei nu ştiu să ofere. Să fim realişti, PDL nu a dat niciodată nimic, doar PSD a făcut asta. PSD a dat,  PNL a luat. Să ne gândim bine ce facem şi să vorbim cu cei din jurul nostru şi să le spunem care e adevărul. Am venit aici să îl susţin pe prietenul meu cel mai bun şi colegul meu de serviciu, pe Adrian Posa care, vă spun eu, că e un băiat de toată isprava, care poate face multe pentru voi. Nu a făcut de râs nici meseria şi nici oamenii cu care a lucrat”, a spus Cioată.

cioata

La acţiunea de duminică au fost prezentaţi cei zece candidaţi pentru funcţiile de primar din zona municipiului Câmpulung Moldovenesc. Aceştia sunt: Municipiul Câmpulung Moldovenesc – Posa Adrian;Comuna Breaza – Lesenciuc Gheorghe; Comuna Izvoarele Sucevei – Creuco Dumitru; Comuna Moldova Suliţa – Lesenciuc Ion Adrian; Comuna Fundu Moldovei – Rotaru Nicolai; Comuna Pojorîta – Burduhos Petrică; Comuna Sadova – Zbranca Gavril; Comuna Moldoviţa – Mortogan Cornel; Comuna Vatra Moldoviţei – Macovei Sorin; Comuna Frumosu – Buga Constantin; Comuna Vama – Gireadă Dănuţ.

candidati psd


Intră acum și în grupul de