Cușnir: Pentru a le mai trage o țeapă sucevenilor, Lungu susține teza de doctorat ”Mint, deci exist”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir sustine o conferinta de presa la sediul PSD:

”Pentru a le mai trage o teapa sucevenilor, Lungu sustine teza de doctorat <<Mint, deci exist>>. In ultimele zile, la teza sa de doctorat, unde il are ca indrumator pe Flutur, Lungu explica infocat de ce nu a reusit sa prinda patru placi de basorelief la statuia lui Stefan cel Mare si de ce nu a pus doua becuri, spunand ca a refacut cetatea si nu a avut bani.

Cusnir

Parerea mea ca afirmatia lui Lungu ca nu a reusit sa faca nimic la Sipote pentru ca a bagat bani in cetate trece in zona patologicului. Sipote, in repetate randuri, a fost tema electorala permanenta. Flutur, Onofrei si Lungu si toata adunatura de academicieni ai PDL au tot promis rezolvarea.

Capitolul doi al tezei il constituie multumirile catre Flutur aduse de Lungu pentru Spitalul Judetean Suecava. Realitatea e ca Flutur a vrut sa inchida spitale. 12,5 milioane lei s-au alocat in perioada Flutur si 36 milioane lei in perioada Nechifor. Lungu, ori minte de ingheata apele, ori chiar crede ca el a modernizat Spitalul Judetean. Primaria a alocat 500.000 de euro. Principiul 5 % la cheltuiala si 120 % la castig dovedeste natura sa de smenar politic.

Domnule Lungu, cate noi locuri de munca s-au creat in Suceava prin alocarea a multe milioane de euro, fara ca sucevenii sa fie intrebati de asta? In 2012, Lungu promitea crearea a 5000 de locuri de munca. Sa iti fie rusine, Ion Lungu. Nu doar ca nu ai reusit sa le creezi, dar nu ai reusit nici sa le pastrezi pe cele care tineau direct de Primarie. Ati falimentat Termica si era sa falimentati si ACET. Ati adus TPL in prag de faliment.

Cusnir 1 (1)

Vine si academicianul in ale minciunii, Flutur, si spune ca primarii PNL sunt garantii crearii de noi locuri de munca. Cine sa fie acesti garanti?

Lungu, in intelepciunea sa, s-a gandit sa le promita locuitorilor din Itcani cinematograf. S-a gandit ca pe langa cele 16 sali de cinema care sunt acum in Suceava, trebuie sa mai deschida o sala de cinema. A facut Lungu un studiu ca sa stie cati cetateni din Itcani se duc la film? Stie Lungu ca la Modern daca vii cu 10 minute mai devreme de film vei putea vedea daca sunt macar 10 clienti ca sa poata rula filmul?

Dupa 12 ani de mandat, Lungu ar trebui sa lase realizarile sa vorbeasca pentru el. Cum astea nu exista, e nevoie ca el sa mearga prin oras si sa le spuna ce va face. Din pacate pentru suceveni, singurul lucru lung e nasul de lemn a lui Pinochio, la fel ca si limbajul sau. Un nas de lemn care are patru inele de crestere, cate unul pentru fiecare campanie electorala la care a participat.

Cusnir cu Lungu-Pinochio

Fostul primar al Sucevei, Lungu, a promis 5.000 de locuri de munca si nu a realizat nici unul. Voi vota cu acela dintre candidati care ma va convinge ca merita votul meu. Din cei patru candidati mai vizibil de acum, singurul care sper sa ma convinga ca poate fi un bun primar e Tiberius Badatan. Daca ma va convinge, il voi vota.

In 2004, am votat cu Ionescu desi nu credeam in el, dar am facut-o pentru ca asa mi-a cerut partidul. In 2008, am votat cu Dontu, desi nu credeam in el, pentru ca mi-a cerut partidul, in 2012 am votat cu Baisanu, desi nu creadeam in el, pentru ca asa mi-a cerut partidul. Am incredere ca in 2016  voi vota Bradatan pentru ca ma va convinge ca va fi un foarte bun primar pentru suceveni.”


Intră acum și în grupul de